maanantai 25. huhtikuuta 2016

Lilliputin Näyttelyhihnat: pienen rodun näyttelyhihnat & tarjouskoodi

YHTEISTYÖ POSTAUS - NÄYTTELYHIHNATSaatiin pienen rodun näyttelyhihnat ja yksi numerolappupidike yhteistyön kautta ja ollaan testattu muutaman kerran kotona ja ulkona näitä hihnoja. Me tykätään niistä tosi paljon! Mun sisko Ariel sai kevyemmän version, hennon vaaleanpunaisen värisen hihnan.
Kyseisen hihnan nimi on Hattara.
Ariel & Hattara
Hattara
Belle sai 'Hannibal'- nimisen hihnan ja samaan sarjaan kuuluvan 'Hannibal' numerolappupidikkeen. 
Belle & Hannibal


Hannibal

Minulle tuli kaksi eri sävyistä vaaleat hihnat; tummempi 'Gold Tea' ja vaaleampi 'Silver Tea'. Ariel myös voi käyttää näitä vaaleampia varsinkin tuota 'Silver Tea' koska sopii Arielin vaalean turkin kanssa yhteen hienosti.
Kaulassa Gold Tea ja vieressä Gold Tea
Gold Tea & Silver Tea
Haastattelu sisältää paljon tietoa mitä Lilliputin Näyttelyhihnat on, mitä se sisältää ja kuinka kaikki sai alkuunsa. Jos et ole vielä lukenut haastattelua löydät sen täältä.

Hihnat ovat 2mm nylon nauha joka on silkkisen pehmeää, ei joustavaa mutta ei myöskään kovaa materiaalia mikä on tärkeää meille sillä meillä on pitkä herkkä kaula ja se on tärkeää ettei hihna paina tai tunnu inhottavalta kaulan ympärillä. Nauha myös kestää Lilliputin Näyttelyhihnan mukaan vetoa joka käy ilmi myös haastattelussa. Lilliputin Näyttelyhihnat FB sivulla on paljon valmiit mallit joista voi valita suosikkinsa tai tehdä muutoksia tiettyyn hihnamalliin. Myös voi kokonaan itse valita väri, korut, pituuden yms jolloin siitä tulee omanlainen ja sopisi koirallesi parhaiten.


Gold Tea

Kaulurien leveys on myös sopiva meille, ei liian kapea. Tuntuu ihanan pehmeältä ja myötäilevältä. Varmasti pehmenee vähän ajan ja käytön myöti. Lopuksi vielä muutamia kuvia ja mahtava tarjouskoodi!
Bambi & Gold Tea
Hinnasto:
minikokoiset rodut 15e sis.pk
isot ja keskikokoiset 18e sis.pk
numerolapun pidike 8e sis.pk
hinta punotulta hihnalta + leveältä kaulaimelta 25€ sis.pk
hinta sirolta kääpiörotuisten hihnalta + leveämmältä kaulaimelta 20€ sis.pk

miinus 5 euroa koodilla BAMBI
Tarjous on voimassa 31.5.2016 asti

myös saatavilla muitakin tuotteita, löytyy täältä albumien takaa


Hauskaa shoppailua toivottaa

Bambi & tiimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti