torstai 28. huhtikuuta 2016

Ruotsin maastokisat 17.4.2016

15.4 matkustettiin Ruotsiin sillä osallistuin siellä sunnuntaina 17.4 maastokisoihin. Matkatovereina meillä oli Annikan frendu Hanna-Marie ja hänen whippet Slim. Ja Annikan äidiltä tuli meille mukaan 2 punaista italiaanoa, täti Marsa ja serkku Nappula.


Ajeltiin Turkuun josta laivalla Tukholmaan.  Tuttuun tapaan käytiin ulkokannella vessassa ja Slimillä riitti ihmettelemistä kun me muut vessailtiin tottuneesti. Slim parka oli elämänsä ensimmäistä kertaa ikinä laivalla. Illalla saavuttiin Tukholmaan ja sieltä ajeltiin pari tuntia suoraan Bråvikenin kilpailupaikkaan. Siellä virittäydyttiin nukkumaan sillä aamuvarhain olisi Slimin kisapäivä. Mä turisteilin ja fiilistelin täysillä ja odotin innollani koska pääsisin juoksemaan. Slim sijoittui hienosti 9./36 ja kyseessä oli sen toka maastokisa ikinä! Illaksi ajettiin hotelliin yöksi. Käytiin vielä iltapisulla ulkona ja keskellä keskustaa hyppeli citypupu! Mä en ollut uskoa silmiäni ja olisin niiiiiiin halunnut lähteä jahtaan sitä! Ruotsalainen citypupu!


Aamulla ajeltiin takaisin kisapaikalle ja sain parikseni ruotsalainen neiti Lily ja meillä oli hupaisesti vain 2 päivää ikäeroa! Vitsit sitä fiilistä kun mulle puettiin mantteli ja pakki kilahti! Sää oli tosin kyllä hitusen viileähkö mutta onneksi mulle oli pakattu tarpeeksi vaatteita mukaan niin tarkensin tosi hyvin!  Mun frendu Muru Suomesta lainasi mulle toppahaalariaan sillä mun vanha on jäänyt pieneksi.

Alkulämmättiin tosi pitkään ja huolella ja kävin jo kierroksilla lopussa sillä halusin JO päästä starttaan! Lopulta minut ja Lily päästettiin ja lähdin kipinöiden juoksemaan kun starttimerkki tuli! Lily on tosi mahtava kisakaveri ja me oltiin todella tasaväkisiä! Jäähdyttelin kävelemällä pitkään ja palauttelin FitDogin palautusjuomalla sekä söin hieman. Lopuksi kääriydyin nukkumaan viltin alle back on track takki ylläni. Muut kävi katsomassa tuloksia ja mä olin 2.sijalla, Lily 1.sijalla ja taas kävi hauskasti; meillä oli 2 pistettä eroa!

Finaaliin valmistauduttiin samalla kaavalla ja tehtiin myös spurtteja juosten. Lily juoksi taas parinani ja meillä oli hauskaa! Mä juoksen yleensä paremmin finaalissa sillä lähes aina parannan suoritustani finaaleissa. Jäähdyttelyjen kautta kömmin viltin alle nukkumaan ja siellä mä pysyinkin sikeästi nukkuen kunnes minut heräteltiin sillä oli aika mennä palkintojenjakoon. Mulle puettiin toppahaalari ja päälle myös viltti johon minut käärittiin. Oli ihanan lämpöstä makoilla Annikan sylissä ja välillä jutella Lilyn kanssa.Kilpailu oli erittäin tiukka ja jännittävä niin kukaan ei tiennyt mikä lopputulos olisi. Sinä päivänä jaetaan vain 2 SERT ja se teki jutusta vielä jännittävämpää. Lily sijoittui kolmanneksi ja toinen ruotsalainen neiti toiseksi ja meikä kutsuttiin voittajana esiin 1.sijalle seisomaan! Vitsit, ei voisi upeammin kisapäivä päättyä. Kotimatkalla oli upea sateenkaari ja kerettiin juuri ja juuri laivaan.Minusta tulee Ruotsin maastovalio samalla kun valioudun Suomessa sillä puuttuu enää 1 SERT että valioudun Suomen maastovalioksi. Huisin siistiä! Mä palauduin tosi hienosti ja ongelmitta ja kotona paloin halusta jo päästä pelaamaan frisbeetä. Vappuviikonloppuna vietän lauantaina maastokisoissa jossa on samalla EM karsinnat ja SIC MM. Sunnuntaina on Tampereella KV näyttely jonne en ole tällä kertaa menossa vaan mun sisko Ariel. Tampereen näyttelyssä on esillä Lilliputin tekemä näyttelyhihna kun Ariel menee siellä ja Annikalla on mukana käyntikortteja joita voi pyytää jos kiinnostaa. Mun spesiaalitarjoukseni teille on voimassa 31.5 asti. Koodilla BAMBI saatte -5e alennusta tilauksesta ja päälle yllätyslahja.

 

Bambi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti