torstai 14. huhtikuuta 2016

Uusi yhteistyökumppani kaudelle 2016: Lilliputin näyttelyhihnat / ALSO IN ENGLISH


Iloksemme ilmoitamme, että olemme saaneet uuden yhteistyökumppanin kaudelle 2016: Lilliputin näyttelyhihnat

Netta valmistaa omin käsin näyttelyhihnat, numerolappujen pidikkeet, avainnauhat ja laukkukorut. Myös erikostilaukset onnistuu. Erityisesti pidän siitä, että näyttelyhihnojen materiaali on pehmeää, sileää ja taipuisaa. Mikä on erittäin hyvä vinttikoirille etenkin italiaanoille sillä kaulat ovat pitkiä ja joillakin turkki hentoa kaulan etuosassa. Hihnat voidaan teettää yksilöllisesti. Hihnan pituuden voi toivoa, miten painavan = sen perusteella laitetaan miten paljon helmet ja koristeet ja muuta. Hihnoja on erilaisia esimerkiksi pienille ja isoille roduille suunnattuja. Tulossa postaus näyttelyhihnoista ja teille seuraajille Bambin tarjouskoodi millä voitte tilata erityishinnalla tuotteita. Muista tuotteista myös tulossa myöhemmin postauksia joissa Bambi esittelee tuotteet.

Täältä voit lukea haastattelun josta saatte enemmän tietoa mitä Lilliputin Näyttelyhihnat sisältää, mistä kaikki sai alkuunsa ja millaisia tuotteita on saatavilla.

Täältä pääsette Lilliputin Näyttelyhihnat- facebook sivulle jossa on paljon upeita kuvia tuotteista.

Välillä saa olla hieman glamouria ja blingblingiä myös näyttelyharrastuksessa vai mitä mieltä olette?

Also in english! You can order in english and package can post to abroad. Next text come soon and there is Bambis special discount code for you. You can do order with Bambis special discount code = you get a bit discount! Be worth follow when come next text with this special code :)

© Lilliputin näyttelyhihnat

 Bambi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti