maanantai 2. toukokuuta 2016

1.5 Tampere KV näyttely

Mun sisko Ariel oli eilen näyttelyssä päivää vailla vuoden tauon jälkeen ja meni kuulemma todella superisti! Sijoittui AVO 3. saaden erinomaisen ja SA. Tuomarina oli Juha Putkonen ja tässä arvostelu: Erinomainen koko. Oikeat rungon mittasuhteet ja sopiva luusto. Narttumainen hyvänpituinen pää, joskin kuono-osa saisi olla vahvempi. Oikeat kallon ja kuonon linjat. Hyvät ruusukorvat, silmät ja purenta. Hyvin kehittynyt rintakehä ja eturinta. Rodunomainen selkälinja. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvät käpälät. Selväpiirteiset lihakset. Hyvä karvanlaatu ja häntä. Korkea etuaskel. Esiintyy hyvin.

Lilliputin Näyttelyhihnan Hattara-hihna pääsi samalla tositoimiin ja toteutti hyvin tarkoituksensa! Annika tykkäsi siitä todella kovasti koska pituutta riitti hyvin Arielille, joka välillä tykkää mennä lujempaa edelle jolloin täytyy löysätä hihnaa.


Ariel

Painoa oli sopivasti ja hihnan loppupään tupsu riittävän muhkea, että pysyi todella hyvin kädessä ja oli helppoa koota nopeasti siististi käteen. Hihnan kaulurin leveys ja pehmeys oli sopiva Arielille eikä tarvitsenut säädellä ollenkaan. Kerta kaikkiaan loistava tuote. Annika eikä Arielikaan keksinyt mitään huonoa hihnasta.


Mikäli haluat samanlaisen hihnan joko kuvastosta samanlaisen tai omanlaisen uniikin toiveiden keran voit tilata koodilla BAMBI -5e ja yllätyslahja 31.5 asti. Hihna maksaa 15 euroa sis.postit eli minun koodini jälkeen se maksaisi 10 euroa, ei yhtään paha hinta! Täältä pääset shoppailemaan ja olen mielelläni makutuomarina jos tarvitset apua!


BambiAriel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti